Formulieren Reststoffenbeurs

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van de Reststoffenbeurs. Hieronder staan de mogelijkheden aangegeven en de formulieren waarmee u zich kunt aanmelden.

Vaste Klant Code aanvragen
U kunt als gast van de Reststoffenbeurs® alle stoffen raadplegen en als u iets interessants aantreft, hierop ook (gratis) reageren om met de aanbieder (c.q. vrager) van de stof in contact te komen. Omdat u bij ons niet bekend bent, vragen wij u om per stof waarop u wilt reageren, uw gegevens in te vullen.

Voor abonnees van de Reststoffenbeurs® is deze procedure eenvoudiger. Zij kunnen eenvoudig de stof(fen) aanklikken waarop zij willen reageren en deze reakties in één keer versturen zonder de adresgegevens in te vullen. Deze zijn immers al bij ons bekend.

Als u ook van deze service gebruik wilt maken, maar (nog) geen abonnee wilt worden, kunt u Vaste Klant worden. Voor het eenmalige bedrag van 25 Euro (excl. BTW) nemen wij uw gegevens op in onze database en kunt voortaan ook op deze comfortabele wijze reageren op de stoffen uit het overzicht.

Download bestand: vasteklantcode.pdf

Jaarabonnement: biedt de meeste voordelen
Heeft u nu al meerdere stoffen aan te bieden of te vragen, aarzel dan niet, maar neem meteen een jaarabonnement (PDF, circa 90 K).

Als abonnee van de Reststoffenbeurs® heeft u de volgende voordelen:
1.U kunt per maand 5 stoffen aanbieden voor hergebruik of recycling. Dit kunnen afvalstoffen zijn, reststoffen of overgebleven grondstoffen. Als u reststoffen gebruikt in uw produktieproces, kunt u deze ook met dit abonnement vragen. U kunt maandelijks nieuwe stoffen aanbieden (of vragen) of dezelfde stoffen laten staan om meerdere contacten te leggen. U kunt nu ook gebruikte (bedrijfs-) produkten en artikelen aanbieden, almede dienstverlening (afval gerelateerd) of vragen via onze website.
2.Wij plaatsen ook een foto van uw product of machine. “Een foto zegt meer dan 1000 woorden.” Met een foto kunt u duidelijk aangeven wat u heeft aan te bieden. Foto’s of afbeeldingen kunt u digitaal of op papier aanleveren: wij zorgen voor de juiste verwerking op de website.
4.Webmail: alle reacties op uw stoffen worden direct naar u doorgestuurd via email. Via iedere computer (met internetaansluiting) kunt u deze reacties raadplegen en beantwoorden.

Wees zuinig op uw afvalstoffen: het kan u geld opbrengen!

Download bestand: jaarabonnement.pdf

Eenmalige vermelding van uw stof
U vraagt zich af “Kan de Reststoffenbeurs® ook voor mijn afvalstoffen iets betekenen?”.
Ons antwoord is “JA!”.
Binnen 1 jaar heeft u de investering van het jaarabonnement meerdere keren terugverdiend.

De Reststoffenbeurs® bestaat al meer dan 20 jaar en dat was niet mogelijk geweest als wij niet vele trouwe (en dus tevreden!) abonnees zouden hebben.Maar de ene afvalstof is de andere niet. Daarom bieden wij u aan de proef op de som te nemen en één maal van de Reststoffenbeurs® gebruik te maken voor slechts 45 Euro (excl. btw).U kunt een stof aanbieden of vragen. Mocht u de eerste maand geen succes hebben, dan plaatsen wij uw stof nog een maand: gratis.

Dus, vind nu ook goedkopere mogelijkheden voor uw afvalstoffen en bespaar zo op uw afvalkosten.

Download bestand: eenmalig.pdf